Fråga:
Hur tvingar jag bort en pågående nedladdning?
Erik
2012-05-06 15:04:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har startat en nedladdning med Icon Downloader för NT som inte ser ut att den någonsin kommer att slutföras. I mitt meddelandeområde har den överlevt två omstarter och avinstallationen av appen. Hur kan jag bli av med det?

Gud jag hatar nedladdningshanteraren. Det är möjligen den buggiest programvaran på Android även på ICS.
Fem svar:
R R
2012-05-06 15:33:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om du länge trycker länge på nedladdningsobjektet i nedladdningshanteraren finns det vanligtvis ett alternativ att radera det och därmed stoppa nedladdningen.

Om detta inte fungerar kan du rensa nedladdningshanterarens data.

  Inställningar -> Apps -> Alla flik -> Download Manager  

Här trycker du på kraftstopp än tydlig data. Starta om nu.

För andra referenser är detta nu `Inställningar >> Fliken Allmänt, Application Manager >> fliken ALL, Download Manager`
Det verkar som att göra omstart är valfritt nu, åtminstone i Lollipop och uppåt.
Detta är bara rätt om appen laddas ner via nedladdningshanteraren. Om det görs via appen som behöver uppdateras istället hindrar inte nedladdningshanteraren att uppdateringen inträffar.
Paul D'Ambra
2014-04-10 12:04:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag ber om ursäkt för att jag återupplivade en gammal tråd men jag hade bara samma problem att behöva stoppa en nedladdning och löste problemet genom att aktivera flygplansläge.

En mindre invasiv lösning och lättare att nå i gränssnittet för någon annan som hamnar här från Google (som jag gjorde :-))

I mitt fall (Android 4.4.4) slutar det, men så snart det hittar en fungerande anslutning igen startar det om nedladdningen
Parth
2014-08-24 00:04:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tryck länge på aviseringen och välj "Appinfo". Detta tar dig till applikationen som ansvarar för nedladdningen, som du sedan kan tvinga stopp.

Detta är det rätta svaret, eftersom detta stoppar appen som orsakar konflikten.
I mitt fall (Android 4.4.4) slutar det, men då verkar appen reana och startar om nedladdningen
f01
2014-12-06 11:37:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Android 4.4 (KitKat) / Galaxy S5, gå till Inställningar> Under avsnittet Program> Programhanterare> Alla. Leta efter nedladdningshanteraren. Tvinga stopp, Rensa data och Rensa cache.

Android hippie
2015-07-02 08:08:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det enkla sättet att avbryta en nedladdning i Android Lollipop är att koppla från vilken internetanslutning som helst, dvs stänga av WiFi eller mobildata. En annan metod skulle vara att aktivera flygplansläge; endera metoderna skulle få filerna att ta timeout. Då kan du radera den delvis nedladdade filen ..

RudyDenna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...