Fråga:
Vad är skillnaden mellan "Kontakter" och "Personuppgifter?"
WBT
2015-09-16 21:41:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Inställningar -> Konton -> Google, när jag trycker på mitt Google-konto ser jag en sida "Synkroniseringsinställningar" med en lista över olika Google-tjänster som kan synkroniseras (Appdata, Kalender, Drive, Gmail, Google Spela böcker, etc.).

Den här listan innehåller både "Kontakter" och "Personuppgifter." Vad menas med "Personuppgifter" och hur skiljer sig detta från "Kontakter?"

Finns det några negativa resultat som jag förväntar mig av att inaktivera synkronisering av "People details" (dvs. vad skulle bryta?)

Två svar:
Manubhargav
2015-09-17 21:17:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kontakter under Konton, hjälper till att synkronisera Google-kontakter (telefonkontakter sparade)
Mer om kontakter synkroniseringsadapter här

Information om personer behandlar information om Google Play-spel och Google+ (spelkompisar och personer i dina cirklar på Google+)
Mer om People-synkroniseringsadapter här

paulmz
2015-09-17 06:05:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det här är en liten gissning eftersom du inte angav din enhet ... Kontakter är normalt en del av Android-operativsystemet, medan People vanligtvis är en del av programvaran för startprogram eller tjänsteleverantör. De är praktiskt taget samma app med olika skinn eller gränssnitt. People-apparna innehåller vanligtvis också alla dina kontakter, inklusive sociala medier. Kontakter visar troligtvis bara Gmail- och telefonkontakter om du inte ändrar inställningarna.

Hoppas det hjälper!Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...