Fråga:
Uppgraderingen misslyckades, nu fast i återställningsläget
Steve Bennett
2012-09-27 15:52:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min Galaxy Note sitter fast i återställningsläget och jag är inte säker på vad jag ska göra nästa. Här är vad som hände:

 1. Efter anslutning till wifi hämtades en programuppdatering och ett meddelande bad mig att installera den. Jag accepterade det, för annars stod det att det skulle påminna mig om 3 timmar ...
 2. Jag lämnade det inkopplat och gick ut. När jag kom tillbaka, var det en skärm som varnade mig för farorna med att installera ett "anpassat OS" (?) Alternativen var att trycka på volym upp för att installera det, eller volym ned för att starta om. Inget av alternativen gjorde något. Hård omstart gick till samma skärm.
 3. Senare försökte jag ladda den, men fick den här upprepade sekvensen: symbolen visar en laddning (men tom smet) i ett par sekunder, sedan en bild av Android-robot med blå polyeder-sak ( som här), sedan tom skärm. Några sekunder senare upprepas det.
 4. Slutligen försöker jag starta om till återställningsläge:

  Android-systemåterställning (3e) ... starta om systemet nuuppdatera från extern lagringsrengöringsdata / fabriksåterställning ... MANUELLT LÄGE - Appling Multi-CSC ... (sic) Tillämpade CSC-koden: INUS använde framgångsrikt multi-CSC.

Nu, jag bryr mig inte riktigt om jag får uppdateringen eller inte, eller om jag tappar lite data - jag vill bara verkligen ha en fungerande telefon igen. Jag reser bankomat, så det är lite obekvämt. Men oftast ber jag om hjälp för att undvika att förvärra problemet.

Så: vad ska jag göra?

Det är en (olåst) Samsung Galaxy Note med ICS. Jag har inte (avsiktligt?) Rotat det, men återställningsskärmen visar Android med en röd utropstriangel.

Två svar:
Chahk
2012-09-27 18:56:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag skulle först försöka uppdatera telefonen med den officiella Kies-programvaran. Ladda ner det från här, installera det på din dator och kör det. Programmet ska gå igenom uppgraderingsprocessen.

Om ovanstående misslyckas kan du behöva gå den hårda vägen och följa instruktionerna från här. Det här inlägget från xda-utvecklarforumet har länkar till olika regionspecifika ROM-skivor samt instruktioner för att blinka via verktyg från tredje part:

Installation:
- Ladda ner lämplig ICS-ROM, och extrahera .tar-filen från Zip.
- Ladda ner Odin, öppna den.
- Välj fliken PDA och peka på ROM-filen. Lämna ompartition, grop, CSC, fliken Telefon okontrollerad.
- Stäng av enheten, sätt den i nedladdningsläge (håll ned Vol. Ned + Hem + Strömkoder ). - Stäng Kies och alla antivirusprogram helt om du kör
- Anslut enhet till PC
- "ID: COM" -porten ska bli gul
- Klicka nu på Starta
- Efter omstart kommer du att se skärmen som visar Android-uppdatering och sedan installerar du något program.

* Viktigt anmärkning :
Alla länkar och instruktioner som jag tillhandahåller är för Samsung Galaxy Note internationella modellen - N7000. Om du har en annan, operatörsspecifik variant (t.ex. US AT&Ts SGH-I717 eller sydkoreanska SHV-E160x-modeller) måste du söka efter Kies- och / eller lager-ROM-version som är tillämplig på ditt specifika modellnummer.

ChuongPham
2013-12-29 20:21:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om du är äventyrlig och känner till Odin (Samsungs blinkande verktyg för firmware) kan du gå här för att få rätt regional firmware för din Samsung Galaxy Note. VIKTIGT : Se till att du laddar ner rätt firmware för din enhet och region. Till exempel är XSA den regionala koden för Australien.

Hämta sedan Odin från samma webbplats och använd den för att manuellt blinka din enhet med en ny firmware.

Du kan också behöva Samsung USB-drivrutiner för Windows (om du använder detta operativsystem). Gå här, eller här för att hämta USB-drivrutinerna.

När du har laddat ner all nödvändig programvara gör du det i ordning (Obs! Dessa instruktioner gäller endast Microsoft Windows):

 1. Installera Samsung USB-drivrutiner i Windows.
 2. Extrahera Samsung Galaxy Notes firmware.
 3. Starta Odin .
 4. Stäng av eller stäng av din Samsung Galaxy Note.
 5. Gå till nedladdningsläge genom att hålla Volym ned + Hem + Ström samtidigt . (Obs! Tryck inte först på "Ström" -knappen, annars startar enheten upp). När du blir ombedd trycker du sedan på knappen Volym upp på enheten för att starta läget Ladda ner .
 6. Anslut din antecknings USB-kabel - ena änden till din anteckning ; den andra änden till en USB-port på din dator eller en USB-hubb som är ansluten till din dator.
 7. Tillbaka i Odin bör du se en COM-port markerad i gult - det här är din Notes COM-port som Odin kommer att använd för att blinka firmware på enheten. Klicka sedan på PDA-knappen och leta reda på den fasta programvaran som extraherades i steg 2 ovan.
 8. I Odin, se till att ENDAST Automatisk omstart och F. Återställ tid alternativ är valda. Klicka sedan på Start -knappen och vänta (i några minuter).
 9. När Odin signalerat Pass kopplar du ur USB-kontakten från din anteckning och låter starta om enheten normalt.

Du bör kunna få tillbaka åtkomst till din enhet efter att den har startats om.

Du behöver inte använda Samsungs skit applikation . Om du redan har den installerad på din dator avinstallerar du den värdelösa bloatware. Använd bara Odin för att blinka ny firmware till din Samsung Galaxy Note.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...