Fråga:
Finns det ett sätt att få detaljerad information om varför en OTA-uppdatering misslyckas?
SwDevMan81
2012-10-22 19:06:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag försöker ta reda på varför min OTA-uppdatering misslyckas. Jag har tagit bort min Droid Bionic och gjort en fabriksåterställning. Det börjar uppdateras, når sedan ungefär en fjärdedel av vägen och slutar. Det startar bara om utan uppdateringen.

Jag försöker ta reda på hur jag sparar uppdateringsfilen i en annan fråga här.

När jag väl har gjort det undrade jag om det finns ett sätt att få en detaljerad utdata eller en textfillogg över vad felet var under uppdateringen. Vet någon om detta är möjligt? Visas det inte och loggas så att människor inte kan ta reda på vad kontrollerna är för att göra OTA?

Ett svar:
SwDevMan81
2012-10-22 20:28:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ok, hittade svaret här

När du startar uppdateringsprocessen laddar den skärmen med Android-karaktären och den gula förloppsindikatorn, så snart skärmen dyker upp trycker du både vol upp och vol ner samtidigt och den växlar till det utförliga läget där det visar varje steg i installationsprocessen. När det misslyckas kommer det vanligtvis att visas en katalog och ett apk-filnamn.

Dags att ta reda på vad logwrapper är och varför det är inaktuellt.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...