Fråga:
Hur tar jag bort ett e-postmeddelande i Gmail från meddelandeskärmen?
Sparx
2013-03-29 16:09:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den senaste Gmail-appuppdateringen (26 MAR 2013) introducerade en funktion för enheter som kör Android 4.1 (Jellybean) och högre, där en användare direkt kan arkivera / svara på ett e-postmeddelande inifrån meddelandet.

Avsnittet "Vad är nytt" i Play Store visar dock också möjligheten att radera ett e-postmeddelande.

Android 4.1 (Jelly Bean) och uppåt: • Svara, arkivera eller radera från aviseringar - nej måste öppna appen

Jag kör CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2) på min Samsung S2 i9100 och alternativen för Arkiv och svar dyker upp när jag drar ner det enskilda e-postmeddelandet men inget för Delete dyker upp även i liggande läge. Några idéer för hur detta kan implementeras eller en inställning som jag har missat för att aktivera den här funktionen?

Ett svar:
Dylan Yaga
2013-03-29 18:14:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja - det finns en inställning som du behöver ändra.

Meddelandefältets åtgärder baseras på vad du har ställt in GMail när du sveper bort ett e-postmeddelande i appen.

För att ändra det från Arkiv :

Öppna Gmail och gå till Inställningar där ändra Svepkonversation lista från Arkivera / avmarkera / radera till Radera alltid

Detta ändrade min aviseringar från Arkivera till Radera

Prövade det bara på mitt. Som annonserat.
Accepterad. Tyvärr orsakar beteendet också konversationssvepning i appen till lika radering. Jag önskar att de skulle passa 3 knappar som ARCHIVE / DELETE / REPLY (idealiskt val av användare) i rullgardinsmenyn för meddelandet.
Kommit överens. Inom Gmail själv bör det också ha alternativ att tilldela vänster-svep och höger-svep, på det sättet kan du svepa åt vänster för att arkivera, höger för att radera (eller tvärtom). Kanske nästa uppdatering ...
Fungerar också på Android 9 (Pie)!


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...