Fråga:
Kan jag få ett separat aviseringsljud för mina Twitter-varningar
user30696
2013-03-21 19:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som ovan vill jag ha ett annat ljud för inkommande Twitter-varningar så att de inte är desamma som mina vanliga texter. Det är så frustrerande att fortsätta titta på telefonen när jag väntar på en viss privat text, men jag vill inte bli av med mina Twitter-varningar. Visst som e-postljud kan vara annorlunda borde det också vara. Hur gör jag det snälla? Jag har en HTC Sensation.

Ett svar:
ale
2013-03-21 20:44:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Twitter-appen ...

  1. Tryck på menyn Overflow (tre vertikala prickar) och välj "Inställningar"
  2. Tryck på kontot (ditt användarnamn, inte allmänt ) du vill ändra
  3. Under "Meddelandeindikatorer" trycker du på "Ringsignal"
  4. Välj den ringsignal du vill använda för Twitter-aviseringar för detta konto

För nyare versioner av Twitter kontrolleras detta på OS-nivå.

  1. Tryck länge på appikonen och välj Appinfo, eller gå till Android-inställningar, Apps &-aviseringar och välj "Twitter"
  2. Tryck på "Appaviseringar"
  3. Där kan du för varje Twitter-konto styra vilka aviseringar du får, om de ger ett ljud och om de också visar en pop -up
  4. Tryck på aviseringen du vill ändra, se till att "Gör ljud" är på och tryck sedan på "Ljud" för att välja varningens ringsignal för det meddelandet.

(Dessa instruktioner är baserade på Android 8.1 och Twitter 7.40.0.)

Men konstigt nog fungerar det inte. Endast standard ringsignal tillämpas även efter att jag bytte den tusen gånger.
Detta fungerar inte för mig i Twitter-version 7.14.0.Det finns ingen överrinningsmeny och Inställningar-> Meddelanden har inget för ringsignal.Android 7.0 på Samsung Galaxy S8 +.
Japp fungerar inte.Ingen överströmningsmeny, inget användarnamn eller allmänt avsnitt som anges, aktiverar bara ljudeffekter och detta är standard för systemljudet.Vad sägs om att lägga upp en skärmdump?
@EugenevanderMerwe: Observera att det här svaret är från 2013. Appen har uppenbarligen förändrats mycket sedan dess.Jag får se om jag kan lägga till nyare instruktioner.
Jag har lagt till instruktioner baserade på Android 8.1 och Twitter 7.40.0.Beroende på operativsystem och appversioner kan detta variera.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...