Fråga:
Hur återställer jag eller återställer raderade filer på Android?
Conrad Frix
2010-08-04 23:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Möjligt duplikat:
Hur kan jag återställa en borttagen fil på Android?

Finns det en sätt att återställa raderade filer på Android-telefoner utan att använda standardverktyg för återställning av USB-lagring?

Ett svar:
Webs
2010-08-16 22:19:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

För det första, från en praktisk synvinkel tror jag inte att det finns ett sätt att göra detta. Särskilt om data var på intern lagring. Om data fanns på ett SD-kort kan du prova att googla efter dataräddningsprogramvara eller något i den riktningen och sedan montera SD-kortet och försöka söka det. Men de flesta programvaror där ute är inte gjorda för SD-kort.

Är din telefon rotad? Om så är fallet bör du skapa säkerhetskopior med NAND minst varannan vecka, jag brukar göra dem oftare än så. Du kan också använda Titanium Backup för att säkerhetskopiera appar och systemdata. Ingen av dessa säkerhetskopierar dock ditt SD-kort. För det kopierar jag bara allt innehåll från mitt SD-kort till en dator innan en större förändring.

Kolla in länken nedan för mer info, kom ihåg att jag skrev den guiden baserat på Evo, men ändå gäller nästan vilken Android-telefon som helst.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7672616

Jag försökte recuva och många verktyg.Ingen av dem visar inte ens parade externa enheter.Någon som hittat några verktyg för att göra det?


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 2.0-licensen som det distribueras under.
Loading...