Fråga:
Nova Launcher: tappade ikonen för applådan
dasMetzger
2016-03-31 21:26:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har installerat Nova Launcher på en gammal telefon (första generationens MotoX). Jag försöker att barnsäkra det genom att inaktivera de flesta standardapparna och rensa hemskärmarna med ingenting som ett barn inte borde komma in i. Efter att ha uppdaterat några Nova-inställningar, återvände till startsidan skärmen App Lådan ikonen saknas (den i mitten av dockan längst ner på skärmen).

Intresserad av en fix och hur man kan förhindra att detta händer i framtiden.

Prova detta: https://www.reddit.com/r/GalaxyS6/comments/3wh8mt/i_accidentally_deleted_my_app_drawer_icon_on_my/cxwagb9
Jag skulle gärna veta varför detta blev nedröstat. Om det var det förväntade sättet att lösa min fråga att hitta en reddit-kommentar, ber jag om ursäkt för att jag ställer.
Jag nedröstade inte, men i allmänhet är ett svar hittat genom att snabbt googla, jag kan förstå varför
Ett svar:
wbogacz
2016-03-31 22:07:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lätt att fixa. Tryck bara på skrivbordet tills frågan om bakgrundsbilder, widgets, inställningar dyker upp. Välj widgetar och välj (vad som i min lista är nummer 1) - Nova Action. En gång placerad blir den till en meny med "App-låda" som första val, tillsammans med cirka 30 andra. När du väl har valt det flyttar du det till önskad plats, antingen på skrivbordet, i dockan eller var som helst.

Perfekt ... Jag letade efter inställningarna och tänkte om jag måste avinstallera och installera om appen. Någon aning varför det hände? Vad ska man undvika i framtiden?
Jag tror att jag försökte få dockan att rulla, så jag tittade på oändlig rullning, med svep åt vänster och höger.
Jag fick reda på varför detta hände ... Från Nova-inställningar> Dock> Dock-ikoner hade jag bytt till att det skulle ställas in på 1. Det sätt Nova fungerar på är att App-lådikonen är som standard i position 3 om du har Dock-ikonnummer inställt på 2 eller 1, App-lådikonen visas inte


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...