Fråga:
Fungerar HTC Sync bra med Thunderbird?
Ivo Flipse
2010-11-03 15:04:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eftersom jag inte längre har tillgång till Outlook måste jag leta efter alternativ för att hantera e-post, agenda och kontakter.

Min första gissning skulle vara Thunderbird, men jag undrar hur bra det synkroniseras med HTC Sync eftersom jag aldrig haft några problem med att ställa in det med Outlook, jag föredrar att det förblir så.

Har någon någon erfarenhet av att synkronisera sin Android-telefon via Thunderbird?

Av någon anledning kan du inte synkronisera med Google och använda Thunderbird som IMAP-klient?
Jag kan, men det är bara att jag föredrar att hantera alla dessa saker på mitt skrivbord och Googles kontakthantering suger. Så normalt använde jag Outlook som e-postklient för alla mina e-postadresser och hanterade allt från en applikation. Men jag har allt som synkroniseras med Google självklart ;-)
Med https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/7307/ och http://www.mozilla.org/projects/calendar/ borde du kunna hantera dina kontakter och kalender i Thunderbird och synkronisera med Google.
Ett svar:
ale
2010-11-03 19:23:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag skulle snarare rekommendera att använda Thunderbird som en IMAP-klient med Google Kontakter och Lightning-tillägg ( http://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/7307 och http://mozilla.org/projects/calendar). Du borde kunna hantera dina kontakter och kalender i Thunderbird och synkronisera med Google. Så då synkroniseras din Thunderbird och din telefon till och från Google.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 2.0-licensen som det distribueras under.
Loading...