Fråga:
Hur kan jag styra en lista med applikationer i "Dela" dyker upp i en inbyggd Android-webbläsare?
DVK
2012-02-01 02:11:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag använder Android: s inbyggda webbläsare (Froyo 2.2 om det betyder något), och när jag väljer "Dela sida" från menyn får jag en lista med ungefär 15 olika appar.

Av dessa använder jag bara 2-3 och 99% av tiden jag använder Gmail, vilket råkar vara nära slutet av listan.

  1. Hur kompilerar Android-webbläsaren den listan?

  2. Finns det något sätt att:

    • Kontrollera vilka applikationer som visas i listan?

    • Sortera listan som jag skulle vilja?

Telefonen är rotad, så jag är helt bra om svaret är "Hämta en fil från filsystemet på den här platsen och redigera dess innehåll".

Dessutom behöver jag inte nödvändigtvis svara för att vara 100% permanent - vilket betyder att om jag installerar en applikationsuppdatering lägger till appen igen i listan, det kan jag leva med.

Två svar:
Greg
2012-09-28 07:28:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det finns en app för det! Det gör exakt vad du vill och till och med låter dig dela till mer än en app samtidigt. Det borde verkligen vara något som systemalternativen låter dig göra, men hur som helst. Det enda problemet är att appen uppenbarligen har några problem med vissa appar i ICS, men jag kan inte prata med det av erfarenhet.

https://play.google.com/store/ appar / detaljer? id = com.andmadesoft.share

UPPDATERING: Jag använde den här appen i flera månader nu och är MYCKET nöjd med den. Det är lite långsamt att starta appen på min DroidX, men att se hur jämn Zeam Launcher är långsam där, det är mer troligt på grund av skit gammal hårdvara och uppblåst Motoblur än själva appen.
Chahk
2012-02-01 03:10:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den här listan genereras (vid varje start) från de installerade apparna som har registrerat sig i systemet för att hantera den här funktionen. Det enda säkra sättet att ta bort en post från den här listan är att avinstallera motsvarande app.

Du kan försöka att kompilera appen, ta bort delningsintentionen från dess "manifest.xml" -fil och på nytt packa den. Detta kommer dock troligen att orsaka problem med marknadsuppdateringar på grund av felaktiga signaturer.

Läses data direkt från appens manifest.xml-fil? Eller kopieras till någon central DB?


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...