Fråga:
Samsung Galaxy Tab-2 USB-anslutningsproblem
Swapnil Sonar
2013-08-05 14:22:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag arbetar med Android-applikationsutveckling, jag vill köra min applikation på Samsung Galaxy Tab-2 GT-P3100 men när jag ansluter den med USB till datorn så upptäcker den inte.

ögonblicksbild -

enter image description here

:

Jag sökte över internet om det här problemet jag fick samma problem som finns i Microsoft Community MTP USB-drivrutinen misslyckades -Samsung Galaxy Tab 2 .

När jag följer visar alla steg fortfarande dialogrutan enligt följande -

enter image description here

EDIT :

Jag fick en lösning och publicerade också alla steg som jag följer för att lösa problemet. Detta är till stor hjälp för mig och hoppas att du också.

På vilken Android-version bygger du din Android-applikation ?? 2.3 eller 4.0 eller 4.1 ??
AilimzfkajCMT On android 4.1 (Jelly-Bean)
Har du PÅ USB-felsökning från inställningen ??
@Jastin: Ja. När jag ansluter min flik till datorns enhetsdrivrutin 'MTP USB Device driver' misslyckades meddelandet med rött korsmärke.
Så .. du måste uppdatera din flik med den senaste firmware från samsung ... dess enhetsdrivrutinproblem. Din dator upptäcker inte fliken så uppdatera din flik ...
Tre svar:
Swapnil Sonar
2013-08-05 19:03:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har följt de exakta stegen från Länk:

 1. Samsungs mobila MTP-enhet kan inte installeras

 2. StackOverflow handledning

Här är steg: ( för Windows-specifika instruktioner ):

 1. Se till att telefonen inte är ansluten till datorn.

 2. Avinstallera KIES från PC. Starta om din dator och installera om KIES efter det. Bara för att mäta ... öppna KIES, gå till Verktyg | Felsök anslutningsfel . Följ instruktionerna och vänta tills felsökningsförfarandet är slutfört.

 3. Starta om telefonen (eller stäng av och slå sedan på telefonen igen). Anslut inte den till din dator än.
 4. När du har startat om den igen, gå till telefonens uppringare, skriv * # 7284 # - Ett konfigurationsfönster visas. I det fönstrets USB-avsnitt, om det är standard för PDA, tryck lätt på MODEM, sedan tillbaka till PDA, (om det är MODEM i början, ändra det till PDA) och tryck sedan på bakåtknappen för att avsluta. Viktigast av allt måste den ställas in som PDA när du avslutar.
 5. Stäng av USB-felsökning i din telefon.
 6. (Valfritt) Ställ in telefonens skärmavbrott på en lång tid. (minst 1-2 minuter - rekommenderas 5 minuter till 30 minuter) det finns i Inställningar | Visa. Du kan ändra detta senare.
 7. Anslut telefonen till din dator med USB-kabel och låt windows ladda dina drivrutiner ... och vänta tills drivrutinerna installeras om.
 8. En gång installeras om, koppla bort telefonen från USB. Slå på USB-felsökning igen i telefoninställningarna och anslut tillbaka telefonen igen - du ser att Windows laddar en annan uppsättning drivrutiner till din telefon. Vänta tills den är klar. (Det här steget är en försiktighetsåtgärd för att säkerställa att din telefon identifieras med alla nödvändiga drivrutiner)
 9. När du är klar kopplar du ur telefonen och stänger av USB-felsökning ... Detta är för att säkerställa att MTP initialiseras. Tryck också på telefonens hemknapp tills startskärmen visas. Först efter att ha gjort allt detta, anslut din telefon tillbaka till datorn.
 10. Testa och se om MTP fungerar med Windows Explorer. Du ser telefonens USB-lagring och SDCard-innehåll om det gör det.

Hoppas att det hjälper dig ..

Izzy
2013-08-05 17:42:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om du vill arbeta med ADB är drivrutinen MTP inte riktigt relevant. MTP står för Media Transfer Protocol och används för att utbyta (media) filer. Vad du behöver är ADB-drivrutinen (ADB står för Android Debug Bridge). Jag rekommenderar att du tittar på Universal ADB-drivrutinen, som täcker de flesta Android-enheter. Om den här drivrutinen inte fungerar kan du söka efter en enhetsspecifik drivrutin på tillverkarens webbplats.

Tack Izzy. Jag hittade en lösning och lade upp den, men tack vare din inställning. Det är toppen..
Afzaal Ahmad Zeeshan
2013-08-05 14:35:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan behöva uppdatera drivrutinerna för din enhet. Försök att söka efter drivrutiner på Google eller webbplatsen för Samsung Mobiles, främst Samsung.com!Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...